Τα refurbished προίόντα είναι συσκευές που έχουν χρησιμοποιηθεί από εταιρίες, οργανισμούς κλπ. Μετά την πάροδο του χρόνου μίσθωσης, οι συσκευές αντικαθιστούνται από νέες. Οι μεταχειρισμένες συσκευές καταλήγουν σε πιστοποιημένους refurbishers που αναλαμβάνουν την πλήρη ανακατασκευή των.

Η DATAzero συνεργάζεται αποκλειστικά με εξουσιοδοτημένες εταιρίες Microsoft Refurbishers, ώστε να διαθέτει υπολογιστές χαρακτηρισμένους στην κορυφαία κλάση “A” και να παρέχει εγγύηση αντιπροσωπείας 1 έτους. Πρόκειται για επώνυμα προϊόντα, κορυφαίων κατασκευαστών και προσφέρονται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Επιπλέον, αγοράζοντας ένα refurbished υπολογιστή, ρυπαίνουμε λιγότερο το περιβάλλον.

Μερικές από τις δραστηριότητες της DATAZERO, συνοψίζονται στις παρακάτω:

  • Η DATAzero αναλαμβάνει την εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση υπολογιστών, laptops, media devices. Η υποστήριξη περιλαμβάνει υπολογιστές windows, Mac OSX, android. Η εργασία γίνεται στον χώρο του πελάτη και αν κριθεί απαραίτητο, μεταφέρεται στο εργαστήριο της εταιρίας. Παρέχει λύσεις όχι μόνο για την σωστή λειτουργία της συσκευής αλλά και για την βελτιστοποίηση του λογισμικού της.
  • Η DATAzero αναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη εταιρικών πελατών τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε software. Διαθέτει εμπειρία στον σχεδιασμό και deployment-migration πολυχρηστικών υπηρεσιών. Υποστηρίζει και παραμετροποιεί κοινόχρηστα λογισμικά (file και backup servers, mail servers, antivirus και gateway servers κλπ). Επίσης, αναλαμβάνει τη συντήρηση δικτύων ανεξάρτητα από το αν έχει κάνει η ίδια την εγκατάστασή τους ή όχι και εγγυάται την άριστη και απρόσκοπτη λειτουργία τους, καθώς και την ελαχιστοποίηση του χρόνου αποκατάστασης προβλημάτων.
  • Στην τεχνολογία WiFi, η DATAzero παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, με γνώμονα την αξιοπιστία και την ασφάλεια σε ιδιωτικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο. Κάθε λύση ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις που παρουσιάζονται και περιλαμβάνει τα εξής στάδια: Προετοιμασία χώρου, Σχεδίαση χωρητικότητας, Σχεδίαση κάλυψης, Επισκόπηση χώρου, Επιλογή λύσης ασφάλειας, Υλοποίηση, Βελτιστοποίηση.
  • Επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών, laptops, και περιφερειακών συσκευών. Αναβάθμιση ή βελτίωση τμημάτων του υπολογιστή. Εγκατάσταση ή επιδιόρθωση λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών. Μελέτη και εγκατάσταση routers, ασύρματων δικτύων, συστημάτων CCTV, Home Theaters.
  • Προστασία από ιούς και spyware χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνολογίες και λειτουργίες όπως η βασισμένη στο cloud σάρωση, ο έλεγχος συσκευών και η απομακρυσμένη διαχείριση των τερματικών. Εγκατάσταση προγραμμάτων εποπτείας (Γονικός έλεγχος).